Olov-Olov turk serial

Музыка по альфавиту: A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | X | Y | Z | 0-9

0

Мелиса́ Аслы́ Паму́к (Asu) hayoti, ijodi va biografiyasi

Автор: KenjaMediaкатегория: Sevgi Iztirobi Voqealar Rivojiдата: 19.01.2021

Мелиса́ Аслы́ Паму́к

Turkcha haqiqiy ismi: Мелиса́ Аслы́ Паму́к

Tug'ilgan vaqti: 14-Aprel 1991 yil

Tug'ilgan joyi: Харлем, Нидерланды

Fuqoroligi: Turkiya

Kasbi Aktirisa, Model

Asu Alacahan (Melisa Asli Pamuk, 14 aprel, 1991 yil tug'ilgan) Gollandiyalik turk aktrisasi va modeli. 2011 yil (Miss Turkiya) Turkiyaning go'zallik qahramoni tanlovi G'olibi. 2011 yili "Miss Turkey" deb nomlangan, keyin "Osmon va Yer orasidagi" turkumida rol o'ynagan. U "Black Cat" va "Ah, Istanbul" kabi teleseriallarda o'ynagan. Rus tomoshabinlar uchun Melis "Kurt Seit and Alexandra" seriyasidagi Aysha rolini biladi. 2015 va 2016 yillar oralig'ida Melisa "Asu" rolini Burak Ozchivit va Neslihan Atagul bilan "Qora sevgi" seriyasida ijro etdi. Melis ingliz, nemis, turk, golland va ozgina fransuz tillarini yaxshi biladi.

Filmografiya

Год   Русское название Оригинальное название Роль
2011—2013 с Между небом и землёй Yer Gök Aşk Севда Нарлы
2012 с Чёрная кошка Kara Kedi Эльмас
2014 с Ах, Стамбул Ulan, Istanbul Зейнеп
2014 с Курт Сеит и Александра Kurt Seyit ve Şura Айше
2014 с Каждая любовь — новая разлука Her Sevda Bir Veda Азаде
2015—2016 с Чёрная любовь Kara Sevda Асу

Ijtimoiy tarmoqlarda

Twitter:  Instagram

Теги: Мелиса́ Аслы́ Паму́к, Asu, ijodi va biografiyasi, hayoti

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]